fbpx

Large Lyx Paket Fresh

989,00 kr

Lyxigt presentpaket med handgjord och miljövänlig tvål, tvålfat, ekologiskt kroppssmör, naturligt havssalt, naturlig badsvamp samt en naturlig pimsten.

Ett lyxigt presentpaket till dig eller till någon som älskar ekologiska produkter. Boxen har en handgjord och miljövänlig fast tvål med eteriska oljor från söt apelsin och frankincense. Den innehåller gul lera som gör tvålen idealisk rengöring och peeling. Inkluderat är även ett handgjort vågigt keramiskt tvålfat med en ljusgrå färg. I paketet finns även ett ekologiskt kroppssmör med en lätt doft av söt apelsin, ett naturligt havssalt med doft av apelsin och apelsinblommor. Tillsammans med en naturlig badsvamp och en naturlig pimpsten är detta ett ekologiskt paket som är en underbar present till dig eller till någon speciell.

Ingredienser

Tvål ingredienser: Sodium olivate, Sodium cocoate, Aqua/Water, Sodium shea butterate, Sodium castorate, Theobroma cacao butter, Persea gratissima oil, Citrus sinensis (Söt apelsin) oil, Boswellia carterii (Frankincense) oil, Illite (Gul lera).

Kroppssmör ingredienser: Butyrospermum parkii (Shea) butter, Persea gratissima (Avokado) oil, Prunus armeniaca kernel (Aprikos) oil, Citrus sinensis (Sweet apelsin) oil.

Havssalt ingredienser: Sodium chloride, Citrus sinensis flower (Apelsin), Citrus sinensis (Söt Apelsin) oil.

Före användning

Innan du använder våra produkter rekommenderar vi att du läser ingredienserna på baksidan av etiketten eller ingredienserna som anges under varje produkt på vår sida för att se att ingredienserna är lämpliga för ditt personliga bruk.

Miljö

Artikelnummer

Du kanske också gillar

Rulla till toppen