fbpx

Clean Tvål

149,00 kr

Handgjord och miljövänlig tvål med doft av citron, pepparmynta och atlasceder.

En ekologisk fast tvål med grön lera och med doft av citron, pepparmynta och atlasceder. Den är idealisk för djuprengöring och speciellt lämplig för fet och blandhud. Grön lera tenderar att absorbera oljigheten i huden. Den har en rengörande och antibakteriell verkan, vilket är anledningen till att den genom peeling tar bort all smuts, döda celler och orenheter som samlas i hudens porer. Grön lera är rik på värdefulla mineraler som kalcium och magnesium.

Doft

Vikt

Ingredienser

Sodium olivate (olive) oil, Sodium cocoate (coconut) oil, Aqua/Water, Sodium shea butterate (shea) butter, Sodium castorate (castor) oil, Theobroma cacao (cocoa) butter, Persea gratissima (avocado) oil, Citrus limon peel (Citron) oil, Mentha piperita (Pepparmynta) oil, Cedrus atlantica bark (Atlasceder) oil, Montmorillonite (Cosmetic grade grön lera).

Före användning

Innan du använder våra produkter rekommenderar vi att du läser ingredienserna på baksidan av etiketten eller ingredienserna som anges under varje produkt på vår sida för se att ingredienserna är lämpliga för ditt personliga bruk. Vid kontakt med ögonen skölj rikligt med vatten.

Hur man använder

Massera tvålen med våta händer för att skapa ett lödder. Du kan tvätta händer, kropp och ansikte. Skölj rikligt med vatten.

Passar för

Miljö

Artikelnummer

Du kanske också gillar

Rulla till toppen